’s Werelds grootste escaperoom 9-24 juni 2018 Eindhoven

Foto: Hanneke Wetzer

Scapetown bestaat ook echt. In de werkplaatsen van Bouwmensen hebben getalenteerde leerlingen van de vakopleidingen gewerkt aan de bouw van Scapehouses. Deze vormen samen Scapetown: ’s werelds grootste Escaperoom.

Het Scapetown 2018 evenement vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Scholen worden uitgenodigd voor een dagdeel (ochtend of middag) tussen maandag 11 en vrijdag 22 juni 2018. Niet alle deelnemende scholen kunnen naar het Scapetown evenement. Scholen vernemen van de lokale vestiging van Bouwmensen of zij zijn geselecteerd.

Dus wie weet…  kun je Scapetown ook in 2018 bezoeken. De weg naar het Scapetown evenement begint door in de klas te werken met het lesmateriaal!

Doet jouw school niet mee en wil je tóch naar Scapetown?

Kijk dan HIER of er nog tickets beschikbaar zijn om Scapetown in het weekend te bezoeken.